Monday, April 16, 2018

Få nye Bitcoin tips og tricks!

 Få nye-Bitcoin-tips-og-tricks


I en ny rapport fra Cph Revision forklarer skatterådgiver Thorbjørn Henriksen, hvordan bitcoin på få år har vokset sig kæmpestor og har potentiale til at blive den største valuta i verden. Det skriver finans.dk.

På seks år er antallet af daglige bitcoin-transaktioner steget fra 1.000 til 310.000, mens selve værdien af alle bitcoins er steget fra 30 millioner kroner til svimlende 110 milliarder kroner.
»Fortsætter denne trend yderligere 12 år, vil bitcoin blive verdens største valuta,« skriver Thorbjørn Henriksen i rapporten. I lørdags satte bitcoin rekord, da kursen passerede 2.000 dollars for første gang og dermed overhalede guldprisen, der samtidig lå på 1.255 dollars.
Læs også: Lektor: Fremtidens kryptovaluta er anonym og har kighul til politiet
Den større tillid og tro på den digitale valuta står i skærende kontrast til tilliden, befolkningen har til de traditionelle banker, der har stået på mål for skandale efter skandale.
Læs også: I 2020 vil bitcoin bruge lige så meget energi som Danmark
»Bitcoin er gældfrie, og transaktionerne er gratis og hurtigere end det nuværende banksystem - navnlig ved grænseoverskridende transaktioner. Men USA er stadig den afgørende faktor for bitcoins fremtid. Hvad USA gør i forhold til bitcoins, gør de fleste andre lande også,« skriver Thorbjørn Henriksen.

1 comment: